Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca

Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. They're nice and they look fantastic. Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca is 1 ración. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca estimated approx 1:30 horas.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca using 13 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve that.

#Tradicional. #g104
Un platillo muy tradicional del municipio de la Heroica ciudad de Juchitán de Zaragoza. Ya que además de las garnachas que son muy reconocidas del Istmo, se acompañar con piezas de pollo frito con papas y cebolla. De la cual esa es la razón por lo que hay modificaciones en el nombre del platillo.

Ingredients and spices that need to be Get to make Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca:

  1. Ensalada de col curtida
  2. 600 gr. Repollo (Col)
  3. 1 zanahoria
  4. 1 pizca Orégano
  5. 300 gr. Vinagre de manzana
  6. 1/2 cebolla
  7. Garnachas y el pollo
  8. 2 piezas pollo
  9. 1 papa
  10. 100 gr. Sal
  11. 200 ml. aceite
  12. 100 gr. carne molida
  13. 80 gr. y 1/4 de cebolla

Steps to make to make Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca

  1. Primero se corta la col en tiras medias, para que después se ponga en un recipiente con agua y se le deja caer 3 gotas de cloro para que se desinfecte
  2. La zanahoria se corta en rodajas de una forma oblicua
  3. Se corta en juliana la mitad de una cebolla
  4. En un recipiente se pone la col, la zanahoria y la cebolla para que después se le añade el vinagre de manzana y una pizca de Orégano, molido.
    Se revuelve y se deja curtir por 3 horas.
  5. Primero se tiene que cocer en agua y también con 50 gr. De sal, en un tiempo de 20 min. Y se deja escurrir el agua
  6. La carne molida se tiene que cocer con agua durante 10 minutos y se le añade 15 gr. De sal, hasta que tenga un color café claro y después se deja escurrir
  7. Se pica 80 gr. De cebolla, para que se cosa por unos 5 minutos y después se deja escurrir
  8. La papa se corta en rodajas y después se deja cocer alrededor de 10 minutos, añadiendo 20 gr. De sal y después se deja escurrir
  9. El 1/4 de cebolla se corta en trozos grandes
  10. La carne molida se junta con la cebolla picada y después se pone una cucharada de carne con cebolla sobre la tortilla de garnacha
  11. Después se fríen con aceite por 5 min. Y después se retiran del sartén y se colocan sobre un plato con papel absorbente
  12. Con el mismo aceite se ponen a freír las piezas de pollo y se tiene que freír cada parte del pollo, después se retira del sartén y se coloca en un plato con papel absorbente
  13. Se repite el mismo procedimiento, pero ahora con las papas y la cebolla pero esta vez no tiene que quedar frito, si no que tiene que freír durante unos 5 minutos.
  14. Finalmente solo queda acomodar el pollo, las garnachas, la ensalada de col ya curtida y las papas con la cebolla. Todo en un plato extendido y se acompaña con una salsa de tomate, chile morita, chile chipotle y ajo.

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet plan and adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you intend to offer a dish that uses less or more components or is a little bit basically zesty, you can make straightforward changes to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes on time. When it comes to basic cooking abilities for novices you don't need to learn them but only if you master some simple cooking techniques.

This isn't a full guide to quick as well as very easy lunch recipes but its good food for thought. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Quick Pollo garnachero de la región Istmo de Oaxaca. Thanks so much for reading. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Flan en baño María