Pizza a mi estilo
Hello everybody, it is John, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pizza a mi estilo. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pizza a mi estilo is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Pizza a mi estilo is something which I've loved my whole life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pizza a mi estilo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pizza a mi estilo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pizza a mi estilo is 10 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pizza a mi estilo estimated approx 2 horas.
To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Pizza a mi estilo using 25 ingredients and 21 steps. Here is how you cook that.
Esta es una receta algo tardada pero deliciosa. #pasta
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pizza a mi estilo:
- Para la masa
- 500 gramos harina
- 10 g levadura
- 1 cda sal
- 1 cda azúcar
- 1 huevo
- 7.5 ml aceite
- 1/2 taza agua
- Pimienta negra
- 1 pizca orégano
- Para la salsa de tomate
- 10 ml aceite
- 15 gr cebolla
- 10 gr poro
- 10 gr apio
- 10 gr ajo
- 225 gr jitomate
- 75 gr puré de jitomate
- 10 gr albahaca
- Pimienta blanca
- 1 Sachet de'epices
- 150 ml caldo de pollo
- Para la pizza
- Peperoni
- Queso mozzarella
Steps to make to make Pizza a mi estilo
- Primero vamos a juntar todos los ingredientes secos a excepción de la levadura.
- En un bowl vamos a poner el agua, la levadura, un poco de azúcar y harina y mezclamos, dejamos fermentar.
- Haremos un volcán con la harina y en medio agregaremos el aceite y el huevo y mezclamos
- Pasados unos 15 minutos la levadura ya debe estar fermentada, añadimos a la mezcla del huevo y el aceite.
- Empezamos a mezclar tomando poco a poco la harina y llevándola al centro, así hasta integrar todo y mezclamos formar una masa y seguimos amasando hasta que ya no se pegue en las manos.
- La dejaremos reposar en un bowl con un poco de aceite y tapado por una hora aproximadamente en un lugar caliente.
- Mientras para hacer la salsa vamos a poner aguja a hervir. Y cuando ya esté hirviendo añadiremos los jitomates solo por 2 minutos.
- Prepararemos un traste con agua fría para que una vez que pasen esos dos minutos los metamos ahí.
- Pelamos los tomates y quitamos semilla, cortamos en cubos
- Ahora cortaremos el apio, el poro y la cebolla y el ajo.
- En una cacerola con aceite, vamos a acitronar lo que cortamos es decir el mirepoix y luego añadimos el ajo.
- Añadimos el puré de tomate, y dejamos acitronar a fuego lento.
- Agregamos el jitomate y cocinamos por unos minutos, para después añadir el fondo.
- Dejamos hervir, colocamos el Sachet de'epices y cocinamos por media hora. Después lo licuamos.
- Lo regresamos a una cazuela y sazonamos con la albahaca, sal, pimienta al gusto, dejamos hervir y listo.
- Vamos a dividir la masa de la pizza dependiendo del tamaño que desees y vamos a estirar una porción, con la ayuda de un rodillo.
- Una vez estirada pasamos la masa a la charola que debe tener un poco de aceite y harina y le damos un poco de más forma.
- Precalentamos el horno a 210°C por unos 10 minutos y comenzamos a ponerle a la pizza una capa de salsa de jitomate y queso. Barnizamos las orillas con más salsa de jitomate.
- Horneamos aproximadamente unos 8 o 10 minutos a esa temperatura y sacamos del horno.
- Una vez fuera del horno, vamos a agregarle el pepperoni y un poco más de queso. Volvemos a hornear por unos 15 o 20 minutos a unos 210 ° C dependiendo del horno.
- Ahora sí podemos disfrutar de una deliciosa pizza.
As your experience and confidence expands, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet regimen as well as adjust your diet regimen to your personal preferences gradually. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more components or is a bit essentially zesty, you can make easy modifications to achieve this objective. Simply put, start making your dishes promptly. When it comes to standard cooking abilities for newbies you don't require to discover them however only if you master some easy cooking strategies.
This isn't a complete overview to quick and also very easy lunch recipes however its good food for thought. Ideally this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many square meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this exceptional food How to Prepare Ultimate Pizza a mi estilo. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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