Bombón de chocolate relleno de fresa

Bombón de chocolate relleno de fresa

Hello everybody, it is Brad, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Bombón de chocolate relleno de fresa. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Bombón de chocolate relleno de fresa is one of the most favored of current trending meals on earth. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They're fine and they look fantastic. Bombón de chocolate relleno de fresa is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Bombón de chocolate relleno de fresa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bombón de chocolate relleno de fresa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Bombón de chocolate relleno de fresa using 7 ingredients and 21 steps. Here is how you cook that.

#bombondechocolate

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Bombón de chocolate relleno de fresa:

  1. 550 gr chocolate turín
  2. Para el relleno
  3. 300 gr chocolate blanco
  4. 400 gr fresa
  5. 1 onza mezcal
  6. 1 limón
  7. 50 gr mantequilla

Steps to make to make Bombón de chocolate relleno de fresa

  1. Primero elaboraremos nuestro puré para esto cortaremos las fresas y ocuparemos el sumo de un limón
  2. Lo ponemos en la licuadora agregamos el zumo de limón y lo batiremos
  3. Después lo calaremos para evitar que las semillas se vayan
  4. Una vez que temos el puré empezaremos a preparar la ganache, pondremos a hervir el puré
  5. Mientras tanto pondremos el chocolate blanco a baño maría
  6. Una vez que haya hervido el puré y el chocolate ya esté bien derretido los mezclaremos primero pondremos un tanto del puré de fresa y después el otro tanto
  7. Mezclaremos bien y dejaremos enfriar, después agregaremos la mantequilla, mezclamos bien hasta que se deshaga
  8. Después agregaremos la onza de mezcal y revolvemos y así queda la ganache
  9. Para anteperar nuestro chocolate lo haremos a baño María inverso primero pondremos en agua caliente el chocolate
  10. Tendrá que llegar de 45 a los 50°c
  11. Después lo sacamos del agua caliente y lo pasaremos al agua fría ahí la temperatura deberá bajar a 30°c
  12. Lo sacamos del agua fría y le bajamos la temperatura a 28°c
  13. Después lo regresamos al agua caliente y esperamos que la temperatura vuelva a subir a 30°c
  14. Lo volvemos a sacar pero ya no lo metemos al agua fría, solo le bajamos la temperatura a 28°c otra vez
  15. Después ya podemos agregar el chocolate en el molde rellenamos ponemos boca abajo y después llevamos al congelador para que se seque
  16. Después agregaremos el relleno y volvemos a meter al congelador para que se seque
  17. Después volvemos hacer el mismo procedimiento de atemperar el chocolate para poder poner la última capa
  18. Y metemos al congelador para que se sequen
  19. Desmoldamos los chocolates
  20. Y después les pondremos marizador
  21. Y así es como quedan los chocolates

As your experience and also confidence expands, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet as well as adapt your diet regimen to your personal preferences over time. Whether you intend to serve a dish that uses less or more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make straightforward changes to accomplish this objective. In other words, begin making your recipes promptly. When it comes to basic food preparation skills for newbies you don't require to discover them but just if you grasp some straightforward cooking methods.

This isn't a total guide to fast as well as simple lunch recipes yet its excellent something to chew on. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Steps to Make Any-night-of-the-week Bombón de chocolate relleno de fresa. Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Flan en baño María

Ensalada de espinacas con higo, queso de cabra y nuez